Προϊόντα όπως οι τσάντες, τα αξεσουάρ και τα είδη μακιγιάζ, συνήθως αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Χειροποίητα είδη, όπως τα κοσμήματα συνήθως αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή της αποστολής υπολογίστε 1-3 ημέρες για την εταιρία κούριερ. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3-5 ημερών από την ημέρα καταχώρισης. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο ο χρόνος αυτός να είναι μεγαλύτερος σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου ή αν διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας στέλνονται με EASY MAIL, ACS, SPEEDEX ή ΕΛΤΑ κούριερ και παραδίδονται σας σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για δυσπρόσιτες περιοχές, όπως μικρά χωριά ή μικρά νησιά το χειμώνα, ο χρόνος αυτός είναι ελαφρώς μεγαλύτερος.

Έξοδα αποστολής

  • Ελλάδα: παραγγελίες άνω των 30 € δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες μικρότερες των 30 €, υπάρχει ενιαία χρέωση 3 € εντός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής).
  • Παραλαβή από την έδρα μας: μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε από την έδρα της εταιρίας μας – Αγ. Ιωάννου 18-20, Εμπ. Κέντρο Venus 1ος όροφος, 15342 Αγ. Παρασκευή. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6010825 ώστε να κλείσουμε ραντεβού παραλαβής (το Semprevivarosa λειτουργεί ως ηλεκτρονικό και όχι ως φυσικό κατάστημα).

SEMPREVIVAROSA

Ακολουθήστε μας στα Social Media. Μπείτε στη πιο όμορφη παρέα!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account