Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

Στο site μας γίνονται δεκτές όλες οι γνωστές πιστωτικές κάρτες τραπεζών της Ελλάδας και του εξωτερικού: Visa, MasterCard, Diners. Την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών τη διασφαλίζει η διεθνής πλατφόρμα πληρωμών Stripe Inc. με έδρα την Ιρλανδία, που είναι ενσωματωμένη στο σύστημά μας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύονται από τα υψηλότερα συστήματα ασφαλείας (SSL-256bit). Την πλατφόρμα πληρωμών Stripe την εμπιστεύονται εταιρίες από όλο τον κόσμο, όπως ASOS, BOOKING, SHOPIFY κ.ά.

Αντικαταβολή

Είναι ο πιο απλός τρόπος πληρωμής. Πληρώνετε το αντίτιμο για την παραγγελία σας στον υπάλληλο του κούριερ που θα σας παραδώσει τα προϊόντα ή στο ταχυδρομικό γραφείο, αν η περιοχή στην οποία διαμένετε είναι δυσπρόσιτη.

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από την έδρα μας: μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε από την έδρα της εταιρίας μας – Αγ. Ιωάννου 18-20, Εμπ. Κέντρο Venus 1ος όροφος, 15342 Αγ. Παρασκευή. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6010825, ώστε να κλείσουμε ραντεβού παραλαβής (το Semprevivarosa λειτουργεί ως ηλεκτρονικό και όχι ως φυσικό κατάστημα).

Μέσω λογαριασμού τραπέζης

Τράπεζα Πειραιώς: GR4401720290005029088247287
Όνομα Δικαιούχου: Αφοί Τσέλιου και Σία ΟΕ

SEMPRE VIVA ROSA

FROM OUR BLOG

Μάθετε ζουμερές λεπτομέρειες για τις αγαπημένες σας εταιρίες

SEMPREVIVAROSA

Ακολουθήστε μας στα Social Media. Μπείτε στη πιο όμορφη παρέα!

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account