ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Το προϊόν που θα παραλάβω θα είναι το ίδιο με της φωτογραφίας;

Στο SempreVivaRosa καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες των προϊόντων να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας όταν κάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες:
- Πιστότητα χρωμάτων. Καθώς επηρεάζεται από τις ρυθμίσεις της οθόνης κάθε χρήστη, υπάρχει περίπτωση να έχουμε μικρή ή μεγαλύτερη απόκλιση από τα πραγματικά χρώματα του προϊόντος.
- Μέγεθος. Για να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο ραλιστική εικόνα, θα πρέπει εκτός από τη φωτογραφία να διαβάζετε προσεκτικά στην περιγραφή τις διαστάσεις του προϊόντος.
-

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Οι επιστροφές στο SempreVivaRosa γίνονται γρήγορα και απλά. Αν κάτι δεν σας άρεσε στο προϊόν που παραλάβατε ή αν απλώς το μετανοιώσατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 6010825 ή μέσω e-mail και να σας καθοδηγήσουμε για τη διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προϊόν, δίνουμε εντολή "παράδοσης - παραλαβής" στην εταιρία κούριερ. Εναλλακτικά σας επιστρέφουμε τα χρήματα (αφαιρουμένου του κόστους μεταφορικών για την επιστροφή). Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τη διαδικασία επιστροφής στη σελίδα Επιστροφών

Πότε θα παραλάβω την παραγγελια μου;

Προϊόντα όπως οι τσάντες, τα αξεσουάρ και τα είδη μακιγιάζ, συνήθως αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Χειροποίητα είδη, όπως τα κοσμήματα συνήθως αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή της αποστολής υπολογίστε 1-3 ημέρες για την εταιρία κούριερ. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 3-5 ημερών από την ημέρα καταχώρισης. Υπάρχει όμως ενδεχόμενο ο χρόνος αυτός να είναι μεγαλύτερος σε συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου ή αν διαμένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ